Rólunk

A kizárólag magyar tulajdonban lévő cégcsoportunk meghatározó cégét, a 4D Építész Stúdió Kft-t az – 1997-től Kószó József DLA irányításával működő – Archius Stúdió (jog)utódaként alapítottuk meg 2003-ban. A 4D Építész Stúdió fő tevékenysége az építészeti és belsőépítészeti tervezés és tanácsadás, ugyanakkor komplex szolgáltatást nyújtunk a generáltervezés (az építészeti tervezést kiegészítő különböző szakági – statikai, épületgépészeti, épületvillamossági, különböző technológiai stb. – tervezés), tervezői műszaki vezetés és tanácsadás területén is.

A 4D Építész Stúdió 2009-től az EQUATOR EUROPEAN Architects Network nemzetközi hálózat kizárólagos magyar tagjává választották. (A hálózatnak a következő országokban van egy-egy kiválasztott tagja és irodája: Brüsszel – Belgium, Bukarest – Románia, Budapest – Magyarország, Dublin – Írország, Helsinki – Finnország, Lisszabon – Portugália, Párizs – Franciaország, Prága – Csehország, Stockholm – Svédország, Wroclaw – Lengyelország. Ázsiai érdekeltségek (irodák): Vietnam, India, Thaiföld, Kambodzsa, Hong Kong.)

Cégünk azzal a céllal lett az Equator European Architects hálózat tagja, hogy a megrendelői igények függvényében ne csak határainkon belül, hanem Európa-szerte teljes körű szolgáltatást tudjon nyújtani ügyfeleinek a többi Equator tag közreműködésével (és országonkénti helyismeretével) annak a megrendelőkkel folytatott szoros együttműködésnek a keretében, melynek elsődleges célja az ingatlanfejlesztések minél sikeresebb közös megvalósítása Európában.

A 4D Építész Stúdió a Ferihegyi Repülőtér 2 Terminál közúti előterén megvalósításra kerülő ingatlanfejlesztések tervezésére 2005-ben létrehozott 5D Projekt Konzorcium alapító tagja.

Bővülő szolgáltatásaink megfelelő színvonalú biztosítására alapítottuk meg 2006-ban a 4D Projekt Stúdió Kft-t, 2007-ben a 4D Ingatlan Stúdió Kft-t. A 4D Projekt Stúdió meghatározó tevékenysége az ingatlanfejlesztések beruházás-szervezése (a beruházás-előkészítéstől a megvalósíthatósági előtanulmányon és generáltervezésen át – akár a „kulcsrakész” állapotig tartó – műszaki ellenőrzésig vagy építés-szervezésig); szolgáltatásainkkal „lefedve” az ingatlanfejlesztésekhez kapcsolódó projektmenedzsment minden szakterületét. További szolgáltatásaink (4D Ingatlan Stúdió) a kereskedelmi- és irodaépületek bérbeadása és bérlő-koordinációja, az ingatlanokkal (és ingatlan beruházásokkal) kapcsolatos műszaki-gazdasági tanácsadás, ingatlanfinanszírozás-szervezés és az ingatlanforgalmazás.

A 4D Csoport piaci szerepvállalásának dinamikus növekedésében nagy szerepe van a megrendelőknek nyújtott komplex szolgáltatásainak és nemzetközi szerepvállalásának, így szerzett komoly tapasztalatokat több rangos nagy ingatlan beruházásban, és tudhat megrendelői között nemzetközileg is elismert ingatlanfejlesztő cégeket.

Szemléletünket és munkastílusunkat a funkcionalitás, a kreativitás, a racionalitás és a gazdaságosság, továbbá a gyors, pontos és szakszerű munka elsődlegessége, komplexitása határozzák meg. Munkatársaink nyelvismerete lehetővé teszi, hogy tárgyalóképes angol, német, orosz kommunikációs lehetőségekkel álljunk Megrendelőink rendelkezésére hazánkban és külföldön egyaránt.

Cégeink a Generali-Providencia Zrt-nél kötött, határozatlan idejű szakmai felelősség-biztosítással rendelkeznek (fedezet: 50.000.000Ft/kár, 100.000.000Ft/év).